З ЮВІЛЕЄМ!

Сьогодні, колектив Власівського будинку культури (в особі директора — Еліни Даценко, в.о. директора — Світлани Савченко, працівників БК, які зараз на заслуженому відпочинку та учасників художньої самодіяльності) від щирого серця вітають Ольгу Денисівну ГОРБАТЕНКО з 85-річним ювілеєм!

Ольга Денисівна — активний працівник з 55-річним стажем роботи в культурі (з них 51 рік на одному місці), депутат селищної ради 12 скликань. За значний внесок у соціально-економічний і культурний розвиток селища

присвоєно звання Почесного громадянина.

В 2007 році представник номінації “Людина року”. В 2008 році нагороджена нагрудним знаком “За заслуги перед Світловодщиною”.

2008 р.- нагороджена нагрудним знаком “3 добром до людей” Кіровоградської державної обласної адміністрації і обласної ради. 2009 – лауреат премії Світловодської міської ради виконавчого комітету ім. П.І.Лисоконя.

85 років – прекрасний ювілей. Ювілей мудрості, життєвого досвіду і цінних знань. Нехай він не засмучує, не забирає сили, а тільки надихає, приносить радість і умиротворення. Бажаємо щирої радості і великої пошани, доброго блага і світлого щастя, достатку в домі і теплоти рідних сердець, відради душі і бадьорості на довгі роки. Відмінного вам самопочуття і ще довгих років життя!

Команда Власівського Інформаційного Порталу теж приєднується до привітань!

З ювілеєм!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top