“ДИТЯЧИЙ ДЕНЬ”

Пройшло майже 2 місяці з моменту відновлення роботи власівського ЗДО “Буратіно”. Ми відвідали цей дитячий заклад, поспілкувалися з колективом та в. о. директора Л. М. Алієвою.

На сьогоднішній день в дитячому садку працюють 5 чергових груп, з загальною кількістю 56 дітей, віком від 4 до 6 років. З дітьми проводиться спортивно-оздоровча діяльність, повноцінні музичні та математичні уроки відповідно до їх віку, регулярні заняття з практичним психологом і логопедом, заняття з народознавства та зображувальної діяльності.

Регулярні прогулянки на свіжому повітрі розгулюють великий апетит. Проте в садочку працює харчблок, тож діти отримують поживні та смачні страви. Весь процес проходить в повноцінному об’ємі.

Керівник закладу відмітила, що групи заповнені на 100%. І хоча бажаючих привести своїх діточок до “Буратіно” більш ніж достатньо, прийняти більше, ніж зараз є, немає можливості. Основна причина полягає у недостатній кількості місць в елементарному укритті, яке знаходиться на території ЗДО.

Звичайно, як і в любому дитячому навчально-виховному закладі, в ЗДО “Буратіно” існують свої складнощі та свої невирішені проблеми. Це і матеріально-технічний стан споруд, реконструкція внутрішніх приміщень та ремонт зовнішнього фасаду. Це і грошове забезпечення колективу вихователів…

Це велика і складна тема, яку ми обов’язково будемо висвітлювати в наших наступних репортажах!

Далі буде…

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top