Пробудження НІКИ

Внутрішній Переможець, Творець живе в кожному з нас. Звичайно, для чоловічої половини людства Переможець – це могутній воїн, захисник, голова сім’ї, успішний бізнесмен, олімпійський чемпіон. Але чи задумувались ви колись хто стоїть за цими перемогами? Хто надихає чоловіків на всі звершення? Одразу згадується образ богині Ніки – богині Перемоги, яка однією своєю присутністю окриляла і надихала воїнів.

Світ стрімко розвивався, змінювались часи, покоління, ідеали. Криваве поле бою трансформувалось в сцену театру, спортивну арену, полотна художників, музичні пюпітри. Разом з цим змінювався образ Ніки і значення “внутрішньої Переможниці”.

В сучасному світі Ніка – це щаслива мама, кохана дружина, любляча дівчина і в той же час керівник і перша леді. “ПОВІРИТИ! ВІДЧУТИ! РЕАЛІЗЦВАТИ!” Це і є девіз нової масштабної рубрики, яка буде не тільки висвітлювати новини, що стосуються культури, молоді й краси, а й створювати щось нове, унікальне і прекрасне.Тим самим надихаючи й вас на нові звершення. Адже лише підтримка однодумців надасть поштовх і змусить впевнено йти до мети. Через терни до зірок!Отже, доповнюючи один одного, переплітаючи свої шляхи, ми творимо мистецтво!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top