Нарешті в школі тепло

В суботу, 4 грудня в багатостраждальній ЗОШ №8 відбулася зустріч і досить непроста розмова про реконструкцію і ремонт навчального закладу. На зустрічі були присутні староста Власівки Жарікова Л.М., директор школи Омельченко С.М., головний підрядчик робіт Мазуренко А.Б. Також були присутні представники батьківського комітету та журналісти Власівського Інформаційного Порталу. Розмова виявилася досить напруженою, були розглянуті важливі питання по всім напрямкам реконструкції.

Але самим головним і найбільш актуальним стало наступне: КОЛИ буде підключено опалення і КОЛИ власівські діти сядуть за парти?Було озвучено багато думок і точок зору. Кожна із зацікавлених сторін намагалася аргументувати та відстояти свої позиції. Більш детально і розлого про цю непросту реконструкцію школи ми розповімо згодом, а зараз озвучимо основне – головний підрядчик будівельних робіт завірив всіх присутніх, що до понеділка, 6 грудня, у ЗОШ №8 буде тепло.

P.S. Сьогодні в неділю, 5 грудня, староста Власівки та журналіст ВІПу ще раз відвідали нашу школу і констатували приємний факт – в класах, коридорах, спортзалі та інших приміщеннях ТЕПЛО!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top