Першість України

Протягом двох днів 29-30.11.2021 р. у залі Світловодського спортивного комплексу ім.А.Тузовського відбувся I відбірковий етап чемпіонату України вищої ліги з футзалу серед дівчаток 2009-2010 рр.н. і мл.

За територіальним принципом команди були розбиті на групи. У групі разом із нашою «Власівчанкою» змагалися СДЮСШ-Дніпро (м.Дніпро), «ДЮСШ ім.Бутовського» м.Полтава,«Лідер» м.Кобеляки Полтавська обл.,СДЮСШ м.Черкаси, «ДЮСШ «Волна» Тесла-2» м.Харків . Всі ці команди виборювали путівку у наступний етап чемпіонату за коловою системою. Дівчатка команди «Власівчанка» зіграли із командою м.Черкаси та м. Кобеляки із нічийним результатом, та здобули технічну перемогу із командою м.Харків (не явка команди на гру). Слід зауважити, що одразу три команди (смт Власівки,м.Кобеляки та м.Черкаси) набрали однакову кількість очок, та посіли у турнірній таблиці з 3 по 5 місце в даній групі і таким чином отримали путівку до наступного етапу, але вже у І лізі Чемпіонату України. У подальшу боротьбу за золоті медалі Чемпіонату України пройшли футзальні клуби міст Полтави та Дніпра, які і зайняли в групі І та ІІ місця.

Наші вихованки отримали перший у своїй спортивній кар’єрі великий досвід, змагалися із командами, які вже до Світловодська приїхали із певним досвідом, під час суворого карантину приймали участь у змаганнях різного рівня і навіть за межами України, на відміну від власівчанок, які тренувались лише у маленькій спортивній залі розміром 9х18м.

Команда «Власівчанка» висловлює подяку начальнику Управління молоді і спорту Світловодської міської ради Н.ЄБрусенцевій, директору Світловодського спортивного комплеку ім.А.Тузовського В.О.Лисаку. директору ЗОШ№8 С.М.Омельченко, директору Світловодського Центру Військово-Патріотичного Виховання А.О.Сіромахі, методисту Центру Військово-Патріотичного Виховання В.І.Воловик, депутатам Світловодської міської ради В.І.Петрову, Є.І.Сікорському (громадська Організація”ФСВС”ЛЕГІОН”) ,О.М.Покорі та не байдужим людям із смт Власівка В.М.Королю (ПП «Віктор і К») , А.О.Пасько та В.М.Заяц.

Команди-учасниці дякують директору пансіонату «Славутич» В.І.Зубенко та директору готелю «Комфорт» І.А.Волошиній за гарні та теплі умови проживання, а також директору «Добре кафе» І.Д.Добровольській та заміснику А.С. Чорній за смачне харчування.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top