Зовнішній вигляд – внутрішня згуртованість

Прогулюючись вулицями Власівки, можна неозброєним оком визначити, де у дворах будинків докладають зусиль не тільки працівники ІНДОМО та житлово-комунальних послуг, а і мешканці цього будинку. Тобто мешканці такого будинку не просто чужі люди один одному, а СУСІДИ, які діють як одна велика КОМАНДА, заради спільного комфорту, та комфорту їхніх дітей і онуків.Кожна людина по своєму унікальна, вона має свої плюси та мінуси, але в той же час кожного з нас можуть оцінювати по різному: за наші вчинки, ставлення до інших, за наші справи та за наш зовнішній вигляд. Так і двір в якому живуть люди є уособленням чогось живого. Дивлячись на який одразу можна сказати , що сусіди чують один одного і спільно діють, незалежно від вікової категорії, від місця роботи та рівня зайнятості. Ці люди не чекають поки хтось зробить для них благо, вони діють САМОСТІЙНО. Спільна ціль-спільний результат.

Якщо кожен спробує втілити хоча б одну запропоновану ідею з приводу нашого маленького світу-двору, то повірте, нас однозначно почне брати гордість за те, що наш двір «удосконалюється». І наші діти та онуки обов’язково почнуть це цінувати та допомагати, адже це досить достойний приклад та крок у майбутнє.

А тепер задумайтесь, хто відповідає за покращення у нашій домівці?- МИ! Хто відповідає за порядок та комфорт навколо нас?- МИ! Хто вартий кращого життя у нашій країні?- МИ! Хто вартий кращого життя у нашому рідному селищі?- МИ!

Прямо зараз давайте кожен спробує подивитись на свій двір та проаналізувати, чи подобається нам так жити, чи можливо ми покращимо його.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top