Неконтрольовані емоції чи здоровий глузд?

Стаття під назвою “І знову “ГАВ!” викликала багато резонансних відгуків… Тому вважаємо за потрібне внести деякі роз’яснення і висловити свою позицію з цієї делікатної теми.

1. Пропонуємо всім, кого сколихнула дана тема, ще раз прочитати попередню статтю. В її тексті немає ні одного заклику чи аргументу щодо насильства, агресивного ставлення до тварин. Відсутні будь-які провокаційні натяки, подано лише сухі і правдиві факти.

2. Основною ідеєю було лише чергове звернення уваги жителів селища на цю складну проблему. І основна складність, як не дивно, полягає у різноманітності думок з цього приводу, а ще більша – у тотальній неповазі до чужої думки. Адже не всі мають таку “всепоглинаючу” любов до тварин. У когось вони викликають панічний страх. І не тому, що собака зла, а тому що люди різні. Інколи, саме заангажованість та необ’єктивність активістів до чужих думок призводить не до співчуття і бажання допомогти, а до непорозуміння і емоційного відторгнення.

3. Передбачаючи майбутній сплеск емоцій, звертаємо вашу увагу на статті 297 та 299 Цивільного кодексу України, а саме на вказані там норми:

– кожен має право на повагу до його гідності та честі

– гідність та честь фізичної особи є недоторканними.

Окрім цього, залишаємо за собою повне право звернутися до відповідних органів у разі неаргументованих наклепів та особистих образ в сторону будь-кого із команди Власівського Інформаційного Порталу.

4. Підбиваючи підсумки цієї статті, нагадуємо, що ВІП створено для живого спілкування та надання можливості власівчанам висловити ВСІ точки зору. Отже, запрошуємо вас, дорогі власівчани, до широкої дискусії із самих актуальних тем, що стосуються Власівки.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top