Юні футболісти

Шановні відвідувачі інтернет-порталу, продовжуємо огляд спортивного життя селища. Сьогодні наші кореспонденти відвідали секцію футболу і мали змогу поспілкуватися з керівником Григоренко С.О. та поринути в атмосферу гри. В секції є дві дитячих та одна доросла групи. Тренування проходять в цікавій ігровій формі, де кожен поринає в них з головою. Футбол – командна гра, яка потребує фізичних, технічних, вольових та тактичних навичок, проте головна запорука успіху – дисципліна та командний дух. Саме на ці якості звертає увагу керівник секції. В літній період діти займаються на стадіоні “Салют”, а в зимовий у спортзалі ВБК. Розклад занять:

Понеділок, середа і п’ятниця

Молодша група (9-11 років) – 16:00-17:30

Середня група(12-14років) – 17:30-19:00

Старша група(16+років) – 19:00-21:00

Незважаючи на нелегку фінансову та епідеміологічну ситуацію в країні, секція продовжує своє існування, як то кажуть – “Була-Є-Буде!”. В планах у керівника секції подальший розвиток футбольного життя Власівки, участь в різних навчально-тренувальних матчах і змаганнях місцевого та обласного рівня.

Як і в будь-якому колективі, секція має свої нагальні питання. Одним з пріоритетних є забезпечення гравців єдиною формою та спортивним інвентарем, над чим і працює керівництво ВБК.

Тож секція футболу щиро запрошує всіх бажаючих поповнити ряди футболістів усіх вікових категорій. Тим паче, що заняття БЕЗКОШТОВНІ!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top