ЯКЩО НЕ МИ – ТО ХТО?

Майже чотири місяці тому сім’ї полеглих захисників звернулися до органів місцевої влади з пропозицією створити місце вшанування пам’яті героїв, які віддали своє життя за наше майбутнє.
Власівський Інформаційний Портал випустив декілька репортажів на цю тему. Більш детальну інформацію можна переглянути в наших репортажах за 17 листопада та 18 січня.
На привеликий жаль, список загиблих власівчан збільшується…
Кожен з полеглих заслуговує нашої шани та пам’яті, тому створення загального Меморіалу Слави – наш священний обов’язок.
Нещодавно від кременчуцького
ФО-П Мацак А.О. надійшов
лист-пояснення щодо створення “Монументу пам’яті полеглим героям” з орієнтовною ціною розробки проєктно-кошторисної документації без проходження експертизи на 40 000 грн.
Спираючись на даний лист-пояснення, староста Власівки Л.Жарікова надіслала Світловодському міському голові А.Маліцькому службову записку з проханням виділити необхідні кошти на розробку проєктно-кошторисної документації.
20 лютого відбулася 51 сесія Світловодської міської ради, на якій депутат власівського старостинського округу М.Івасюк вніс на розгляд депутатів пропозицію про виділення з міського бюджету коштів необхідних для створення проєктно-кошторисної документації майбутнього Меморіалу.
Рішення депутатів було позитивним.
Дорогі односельчани, якими будуть наші подальші кроки?…
Можливо треба більш активніше включитися в цю добру та необхідну справу?!
Тому пропонуємо розглянути можливість проведення загальних слухань та обговорень з приводу створення Меморіалу. На цій зустрічі створити активну групу власівчан, яка буде локомотивом наших намірів.
Можливо потрібно більш активніше залучати наших власівських депутатів?!
Можливо потрібно частіше відвідувати очільників світловодського Міськвиконкому та заохочувати їх до дій?!
Результатом і доказом поваги до наших героїв є не лише лайки та прапорці в соц.мережах, а й фактичне, матеріальне створення місця вшанування пам’яті земляків!

5/5 - 1 Голосів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top