ЛІЦЕЙ “ІНТЕЛЕКТ”: РЕМОНТ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

15 листопада на нашій платформі вийшла стаття про відновлення монтажнобудівельних робіт у власівському ліцеї сучасної освіті “Інтелект” (рекомендуємо переглянути її ще раз).
З моменту публікації пройшло півтора місяця, тож наша команда, виконуючи обіцянку слідкувати за цим процесом, знову відвідала наш навчальний заклад з метою отримання нової інформації.
Поспілкувавшись з директором ТОВ “Монтажні системи” О. Іскрою, ми з’ясували наступне: ремонт проводиться як ззовні, так і всередині будівлі. Деякі зовнішні роботи, такі як встановлення системи відведення водозливу покрівлі та ремонт центрального входу вже добігли кінця, в той час як монтаж фасаду ще триває. Що стосується внутрішніх – тут обсяг роботи значно більший. Зараз будівельники встановлюють міжповерхові перегородки, проводять демонтаж та збірку нових санвузлів з переплануванням та урахуванням М.Г.Н (мобільних груп населення). В шкільній їдальні вже встановлена нова вентиляційна система приливно-витяжної схеми з рекуперацією тепла. Аналогічна встановлюється і в спортивному залі.
Від імені власівчан, ВІП задав директору наступне запитання: “Чи можливе прискорення завершення ремонту?”. На нього ми отримали відповідь, що багато працівників високої кваліфікації зараз не мають змоги виконувати свої професійні обов’язки, так як перебувають на фронті. Отже, ремонт буде підтримуватись у задовільному режимі.
На наше запитання щодо можливих строків закінчення, директор “Монтажні системи” відповів, що на сьогоднішній день 10 працівників, що працюють зараз на території школи, будуть намагатися не виходити за встановлені часові рамки.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top