СПРОБА НОМЕР 2

Після досить довгої паузи, у ІІІ корпусі ліцею сучасної освіти “Інтелет”, відновились монтажно-будівельні роботи. Сьогодні нашому порталу вдалося побувати на зустрічі трьох зацікавлених у цьому питанні сторін, а саме: адміністрації власівського ІІІ корпусу, старости нашого селища Л. Жарікової та директора ТОВ “Монтажні системи” О. Іскри.
У ході розмови було з`ясовано, що в кінці жовтня цього року Департамент капітального будівництва кіровоградської державної адміністрацї оголосив через платформу “Прозоро” тендер на виконання монтажно-будівельних робіт головного корпусу власівського навчального закладу. 31.10.2023 закінчився строк проведення цього тендеру, і переможцем виявилось ТОВ “Монтажні системи”.
Декілька днів тому розпочалися роботи. Зі слів О. Іскри, основними пріоритетами на сьогоднішній час є монтажні роботи по фасаду будівлі, завершення робіт у шкільній їдальні та кінцева реконструкція туалетних кімнат. Зі сторони будівельної компанії було зазначено, що при ефективному використанні бюджету будівництва буде можливий ремонт шкільного спортзалу.
Також, на цій зустрічі були обговорені інші структурні, економічні та загальні питання.
Сподіваємось, що цього разу, всі необхідні роботи будуть виконуватись вчасно та більш якісно, ніж у попередніх роках. Будемо намагатись інформувати наших жителів про всі подробиці, що стосуються цього питання.

5/5 - 4 Голосів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top