ЖИТТЯ НА ПАУЗІ?

Зовсім скоро Україною пройде хвиля національних свят, метою яких є нагадати українцям про здобутки та цінності нашої Батьківщини. І на кожен такий святковий день є свої традиційні привітання, які лунають вже не один рік.
І в цьому ланцюгу свят, День нашого селища, можливо, не такий значущий, та для нас та нашої громади – це надзвичайно тепла та сімейна подія. Зазвичай, ці заходи пишно святкувались протягом цілого дня. Були й атракціони для малечі, і концертні програми. Не можна забувати й про різноманітних гостей, яких запрошували на урочисті заходи, щоб вони розділили радість власівського свята разом з нами.
Та з початком повномасштабного вторгнення думки власівчан щодо способу проведення, та взагалі організації свята, почали розділятися. Поки одні стверджують, що під час війни є набагато важливіші речі, на які можна витратити ці кошти та проти додаткових розваг на ці свята, інші дотримуються думки, що не можна ставити життя на паузу, а тим більше падати духом перед ворогом. Адже нація, що навіть у такий непростий час демонструє свій оптимізм та згуртованість – непереможна!
Ми всі чудово розуміємо, у якому положенні ми зараз знаходимось – воно досить напружене і у кожного є свій особистий погляд. Тож розбіжності у наших думках – це абсолютно нормально. Головне, прислуховуватись одне до одного, та знаходити компроміс.
Тож, шановні власівчани, враховуючи тематику сьогоднішньої публікації, маємо для вас цікаву пропозицію! Поділіться своїми думками щодо способу проведення нинішнього Дня селища цього року у коментарях.

4.8/5 - 20 Голосів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top