ВЛАСІВСЬКИЙ “ФОРСАЖ”

Наше життя це безкінечна дорога, наповнена різними подіями та зустрічами, протягом якої трапляються різні люди… Одні з них порядні, досвідченні водії, які поважають оточуючих та несуть повну відповідальність за свої дії. Проте, вистачає і нахабних дурнів, які вважають, що вони недоторкані та мають право робити все, що їм заманеться. Такі реалії ми, інколи, спостерігаємо і у нашому селищі.

Часто бачимо таку картину: підлітки, навіть діти, розʼїжджають на мопедах, ризикуючи власним життям та ставлячи під загрозу безпеку інших людей. Ми всі розуміємо, що малі любителі екстремальної їзди, не мають потрібного досвіду та необхідних документів. Саме тому, основним місцем їхніх небезпечних перегонів є двори та малі вулиці. Такі дії часто призводять до ДТП!

Шановні батьки, хочемо звернутись до вас: ви несете повну відповідальність за життя вашої дитини, проте її дії створюють небезпеку для оточуючих. Переважна частина відповідальності за вчинки ваших потенційних правопорушників, лежить на ваших плечах. Тому, просимо провести роз`яснювальну бесіду з вашими нащадками та попіклуватись про безпеку інших людей.

Під вечір, на заміну дитячим заїздам, приходять вже дорослі гонщики, і влаштовують справжній “Форсаж”. Вони вже мають дозвіл на водіння та певний досвід, їх транспорт є більш потужнішим. Саме його потужність створює шалене ревище, що і є основною проблемою спокою власівчан. Вони швидко ганяють на своїх мотоциклах центральною вулицею Власівки, створюючи дикий гуркіт і часто значно перевищуючи дозволену швидкість. Ввечері цей жахливий шум приносить величезний дискомфорт жителям будинків.

Підсумовуючи, хочемо звернутись до усіх мотогонщиків: ставте себе на місце оточуючих вас людей та дотримуйтесь правил громадського порядку!

4.8/5 - 30 Голосів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top