ДНІПРОВСЬКА РУЛЕТКА

Літо – це пора, коли бажання відвідати місцевий пляж з прохолодною водою та чистим піском є найбільшим. Особливо в наш складний час, коли поїхати з сім’єю кудись на відпочинок є складною в реалізації ідеєю.
Альтернативою такому відпочинку є місцеві пляжі, які доступні абсолютно для всіх власівчан. Саме тому, щоб дізнатися рівень якості води у наших водоймах, було проведено дослідження зразків води поверхневих водойм за санітарно-біологічними показниками.
Думаємо, що дивлячись на фото відповідного документу, ви розумієте – результат оптимістичних прогнозів давати не буде. Мало того, допустима норма лактозо-позитивної кишкової палички перевищена У ТРИ РАЗИ…
І це ще не згадувалось про сам зовнішній вигляд пляжу, який теж не в найкращому стані. І навіть якщо не брати до уваги природні забруднення, то матеріалів штучного походження там теж достатньо.
Не дивлячись на всю критичність ситуації, деякі власівчани продовжують відвідувати пляж, ризикуючи власним здоров’ям та здоров’ям своїх дітей заради сумнівного відпочинку. Та все ж, кожен сам вирішує як і де йому проводити своє літнє дозвілля. Головне, пам’ятати що лише ви несете відповідальність за своє життя.

4.8/5 - 19 Голосів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top