ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ

Починаючи з 28 травня 2019 року, стартувала всеукраїнська програма «Поліцейський офіцер громади», яка була запропонована Національною Поліцією України, та підтримана Кабінетом міністрів, Міністерством внутрішніх справ та міжнародними донорами.
Даний проект уже впроваджено в 13 областях, де вже працюють 365 поліцейських офіцерів у 229 громадах. Через деякий час програма почала впроваджуватись і у 20 громадах Кіровоградської області, у тому числі й у Світловодській.
З 2022 року були спроби ініціювати дану програму у Світловодській територіальній громаді, проте за певних причин, а саме демаршу деяких депутатських фракцій, вирішення багатьох питань, в тому числі і даної програми відкладали. Нарешті, 3 травня 2023 року, на 37 сесії Світловодської міської ради 8 скликання, була затверджена програма «Поліцейський офіцер громади» Світловодської міської ради на 2023-2025 роки.
Основною метою проекту є тісна взаємодія поліцейського з територіальною громадою та орієнтація на її потреби.
Декілька днів тому представники обласної структури МВС відвідали Власівку, з метою визначення приміщення для майбутнього базування працівників поліції. Було запропоновано декілька варіантів розташування. На даний момент, остаточного рішення не прийнято.
Команда нашого Порталу буде і надалі стежити за розвитком подій та надавати власівчанам актуальну інформацію.
P.S: всі необхідні матеріали та документація знаходиться у розгорнутому вигляді за посиланням

4/5 - 3 Голосів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top