ПЕРЕВІРКА ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ

13-го лютого на черговому засіданні координаційної ради Кіровоградської ОДА, голова – А. РАЙКОВИЧ доручив провести перевірку готовності усіх укриттів, «Пунктів Незламності» та додаткових джерел електроенергії по всій Кіровоградській області. «Це пріоритет влади на найближчий час», — зазначив РАЙКОВИЧ.

Вже вчора, 15-го лютого, представники Кіровоградської ОДА, а саме начальник управління соціального захисту населення — Галина ПАСТУХ відвідала «Пункти Незламності» у СМТГ, у тому числі й на Власівці.

Наразі селище налічує 3 «Пункти Незламності» за такими адресами:

1. вул. Молодіжна 56-а (відповідальна особа — С. Красношапка)

2. ЗДО №2 «Буратіно» (відповідальна особа — В. Постова)

3. вул. Труда 39-б (відповідальна особа — М. Івасюк).

Команді ВІП вдалося побувати на перевірці одного з Пунктів (за адресою вул. Молодіжна 56-а). Окрім представника Кіровоградської ОДА, на місці були присутні також відповідальний за організацію «Пунктів Незламності» у Світловодській ОТГ — В. САМОЛЯК, староста нашого селища — Л. ЖАРІКОВА та відповідальний за даний Пункт — С. КРАСНОШАПКА.

Приміщення поділено на дві основні частини — місця для розміщення дорослих та дітей, добре оснащено продуктами харчування, запасами питної води (зокрема є додатковий генератор для водоспостачання), засобами дитячої гігієни. В належному місці встановлено потужний булер’ян разом із запасами дров для опалення. Також належно облаштовано дві туалетні кімнати, медпункт з відповідними ліками та матеріалами, є місце для приготування їжі, а також супутник «STARLINK», який забезпечить зв‘язок та інтернет.

За винятком деяких зауважень, зокрема — додаткове опалення у частині, де розташовано місця для дітей (встановлення теплової гармати), комісія лишилася задоволена станом приміщення.

Отже, будемо сподіватись, що й інші два «Пункти Незламності» у нашому селищі також знаходяться у задовільному стані, у чому ми постараємось впевненитись в найближчий час. Адже війна триває і кожне з подібних місць одного разу може врятувати не одне людське життя.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top