Курячий злодюжка

У Власівці викрито грабіжника, якого шукають вже понад півроку. В ніч з 22-го на 23-тє червня, близько першої години ночі до чергового штабу ДФТГ Івана Деркача надійшов дзвінок від власівчанина, щодо можливого незаконного проникнення на територію приватного сектору його сусіда.

Завдяки пильності сусіда та швидкій реакції патрульних ДФТГ – Даніла Петрова та Максима Притули був затриманий Олександр Саєнко, 1986 р.н.

На місці злочину була вилучена велика кількість курячих яєць (150 шт.) Це,звичайно, може здатися смішним, але давайте зазначимо, що в гривнях це 450.Крадія було доставлено до штабу ДФТГ та проведно допит, після якого грабіжник зізнався у багатьох скоєних крадіжках. При огляді місця злочину було виявлено пошкодження автомобіля власника будинку та сліди наміру проникнення до приміщення для зберігання різних речей, де й було затримано злодія.Зранку, 23-го червня, дані затримання було передано працівникам національної поліції для подальшого розслідування та викриття інших скоєних ним злочинів. В черговий раз переконуємося, що наше ДФТГ (командир роти – Мирослав Івасюк) професійно займається своєю справою і завжди намагається опинитися в потрібному місці і в потрібний час. Тож іще раз дякуємо хлопцям за наш спокій!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top