БЮДЖЕТ 2023. СЕМЕРО ОДНОГО ЧЕКАЮТЬ?

Продовжуємо активно розбиратися в темі досі неприйнятого бюджету 2023 у нашій територіальній громаді. Згідно проекту бюджету СМТГ на 2023 рік, уся дохідна частина становить 420 706 680, 00 грн.

Дані кошти мають розподілятись згідно потреб, а точніше необхідних видатків на соціально-економічну програму, програму благоустрою, культури, освіти, медицини, ін.

Більш детально хочемо вам дещо пояснити саме на прикладі Програми благоустрою.

Перед початком нового року управлінням ЖКГ і особі В. САМОЛЯКА в кожен населений пункт громади було надіслано лист з проханням надати пропозиції необхідних заходів на наступний фінансовий 2023й рік. В свою чергу, власівський старостат відповів на лист і надав такі пропозиції.

Після цього В. САМОЛЯКОМ було сформовано обсяги фінансування Програми благоустрою СМТГ поточних видатків загального фонду на 2023 рік, куди, безпосередньо, входять потреби і нашого селища.

Власне, можна порівняти пропозиції старостату із внесеними цифрами. Проте не це головне. Всі заплановані кошти наврядчи будуть освоєні, адже варто нагадати, що бюджет так і не прийнято. І це лише одна програма, не враховуючи інших.

Чому через декількох депутатів і їх небажання з‘явитись на черговій сесії страждають тисячі жителів громади? Що ж буде далі?…

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top