Зв`язок є

Після неодноразових звернень жителів нашого селища до керівних органів, нарешті, був налагоджений інформаційний контакт, і ми отримали від них зворотній зв’язок. Від сьогоднішнього дня з нами на зв’язку буде один із координаторів власівської територіальної оборони, який надаватиме детальну та розгорнуту інформацію корисну нашим землякам…

Актуальна інформація на зараз:

За ініціативи головного лікаря Світловодської центральної районної лікарні Ю. Котенка 4 березня були проведені практичні заняття з надання першої медичної допомоги у м. Світловодськ. На цих заняттях були присутні жительки нашого селища – Катерина Постільняк і Тала Ільчук , які мають медичну освіту. Вони мали змогу підвищити свій рівень знань , і тепер хочуть поділитись досвідом з односельцями.

Щодо наявності медичних пунктів первинної допомоги, то зараз на території Світловодська знаходяться 9 пунктів надання допомоги. У нашому селищі таких пунктів надання допомоги два: Власівська амбулаторія та медпункт у бомбосховищі ПП «Віктор і К». Колектив амбулаторії запевняє, що вони готові для надання першої допомоги населенню.

Бомбосховище Королівського смаку розраховане на 350 людей з усією необхідною провізією на 1 місяць. В екстрених умовах воно може вмістити до 500 людей, періодом до 3-х днів. Ситуація із забезпеченням медичними засобами та медперсоналом в бомбосховищі трохи гірша, на відміну від власівської амбулаторії . Староста Власівки взяла під свій контроль питання забезпечення цього місця медикаментами, медичним приладдям та наявністю мед.працівників.

У разі необхідності, наші односельці отримають допомогу у місцевих медпунктах. При більш серйозних проблемах пацієнти будуть доставлені у відділення м.Світловодська або ж м.Кременчука.

До вашого відома: в понеділок 7-го березня у приміщенні відділу дитячої творчості Будинку культури о 14:00 буде організовано практичне заняття з першої медичної допомоги! Ці заняття є вкрай необхідними в даний час!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top