Жіночій футбол

Сьогодні, проходячи повз спортивну залу БК ми почули, що там іде заняття. Нам стало цікаво і команда нашого сайту вирішила з’ясувати, що там відбувається. Як виявилось там проходить тренування дівчачої команди нашого селища -” Власівчанка”.

Поспілкувавшись з тренером Рябчуком І. ми дізнались, що тренування зараз проходять в залі БК ,тому що в залі Власівської школи, де раніше відбувались заняття на даний час іде ремонт.

Також тренер розповів нам багато цікавого про свою команду та жіночий футбол вцілому. Взагалі хто сказав що футбол не для дівчат?! Адже в нашій країні останнім часом жіночий футбол набирає все більшої популярності. Проводиться багато турнірів, обласних та всеукраїнських змагань.

29-30.11. 2021р. в м. Світловодськ проходитиме чемпіонат України з міні-футболу серед дівчат. В якому приймуть участь команди з різних областей України, серед яких і наші юні футболістки . “Власівчанка” буде відстоювати честь рідного селища.

Тому зараз дівчата посилено готуються до змагань. На сьогоднішньому тренуванні, на якому нам довелось бути присутніми, ми відчули дисципліну та велике бажання дівчат, завзято працювати і підвищувати свою майстерність. Все відбувалось мов у професіоналів.

Розминка на місці та в русі, вправи на розтяжку для того щоб підготувитись до основної частини тренування.

Добре розігрівшись юні футболістки почали відпрацьовувати різноманітні вправи з м’ячем. Як індивідуально так і в парах. Зокрема: зупинка, передачі м’яча та удари по воротах.

На завершення поділившись на команди, спортсменки розпочали запеклу гру в яку поринули з великим азартом!

Тренування проходять понеділок, середа, п’ятниця з 17:00 до 19:00 в спортивній залі ЗШ №8 (після ремонту) , а в літній час на шкільному спортмайданчику.

” Власівчанка ” та ВІП запрошує всіх бажаючих підтримати нашу команду в чемпіонаті України з міні-футболу, та на власні очі побачити майстерність жіночого футболу і відчути дух змагань найвищого рангу.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top