Важлива інформація

Шановні власівчани! Власівський Інформаційний Портал намагається надавати вам корисну та актуальну інформацію. Отож, давайте по порядку.

Ми поспілкувалися зі старостою селища – Л. Жаріковою. З її слів: “Всі технічні служби селища працюють в штатному режимі. Перебоїв з електроенергією та водопостачанням немає. Весь громадський транспорт працює за розкладом. На прохання старостату евакуаційні координатори відкрили всі підвальні приміщення на випадок екстренної ситуації. Проте деякі несвідомі жителі зачинили їх знову… Наразі маємо такі дані щодо кількості людей, яку вміщають в себе бомбосховища. Завод БМЗ – 300чол., ПП “Віктор і К” – 350чол., церква – 100чол., Будинок культури – 30чол., ЗОШ №8 – 60чол.”

Скоординовано зв`язок з ПП “Віктор і К”. Вони готові надати 12 автобусів у випадку екстренної евакуації.

Зранку, в ЗОШ №8 проводилися підготовчі роботи на випадок прийому біженців.

Також поспілкувалися з директором КВКП “Водограй” – Р. Пересичанським. Він зазначає, що власівський водогін працює без перебою. У разі відключення електроенергії, готовий до роботи потужний генератор. Існує також домовленість з ПП “Віктор і К” щодо використання резервуару з питною водою об`ємом 10м3. Організована охорона підйомних скважин, які забезпечують питною водою селище.

Селище Власівка та її жителі намагаються потроху адаптуватися до нинішнього стану. Подавляюча більшість поводиться спокійно та гідно. Проте всеодно можемо спостеріати шалені черги в аптеках і пусті полиці в продуктових магазинах.

Ще раз нагадуємо: НЕ користуйтесь неперевіреною інформацією, що наводить паніку. Бережіть себе та близьких!

P.S. Із самих останніх новин: ЗДО “Буратіно” готується приймати біженців.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top