Сказано-зроблено

Нещодавно Власівський Інформаційний Портал випустив відеорепортаж «Просто і чисто». Де ви, наші користувачі мали змогу оцінити акцію встановлення сміттєвих баків. Одночасно із позитивними відгуками у наших односельців виникло декілька запитань до Дениса

Отже, ми хочемо нагадати як все починалось …

Ідея виникла у Дениса Кміта ще в минулому році. ВІП розповідав про його наміри у статті «Реальність починається з тебе», де Денис пояснив, що його спонукало встановити сміттєві баки : «Звісно не малу роль відіграє робота місцевих очільників, але прості речі ми можемо і повинні втілювати самостійно. Ніхто крім нас не створить той затишок та комфорт, який не соромно буде залишити своїм нащадкам! Реальність починається з тебе! Саме під таким гаслом відбудеться встановлення невеличких, але дуже корисних на мою думку для нашого селища сміттєвих резервуарів.»

Після перегляду нашого відеорепортажу одним із найактуальніших запитань було таке: «Хто буде відповідати за вивіз сміття із встановлених бачків?»

Денис нам зміг відповісти на це запитання ось таким чином:«Я можу запевнити усіх односельців , що вивіз сміття гарантовано на 100%»

Денис Кміт за допомогою ВІП, ще раз висловлює подяку за підтримку ТОВ «СТІЛМ»

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top