Реальність починається з тебе!

Багато хто з нас чув чи наглядно мав змогу бачити налагоджений механізм інфроструктури розвинених закордонних містечок. Чистота, порядок та охайність завжди привертала увагу. Але треба зазначити, що такими вони стали завдяки бажанню кожного жителя змінити на краще те, що йому під силу. Звісно не малу роль відіграє робота місцевого уряду, але прості речі ми можемо і повинні втілювати самостійно. Ніхто крім нас не створить той затишок та комфорт, який не соромно буде залишити своїм нащадкам! Не місце красить людину, а людина місце! Саме під таким гаслом відбудеться встановлення невеличких, але дуже корисних для нашого селища сміттєвих резервуарів.

Головним ініціатором та основним рушієм данної акції являється житель селища Власівка Кміт Денис, який завдяки активній громадській позиції та організаторським здібностям реалізує цей корисний проект.

Технічну підтримку було надано місцевою фірмою ТОВ “СТІЛМ”.Цим практичним вчинком Денис надасть яскравий приклад як самостійно реалізовавути корисні справи, що під силу кожному з нас.

“Реальність починається з тебе”– такий змістовний надпис мають охайні бачки для сміття.

Давайте почнемо разом! Тоді нам буде чим пишатися!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top