Осіннє загострення

На попередній зустрічі зі старостою нашої громади, ми обговорювали нагальні питання селища. На деякі питання ми отримали відповідь, але є ще, і не одне. Хотілося б дізнатися:

1) Подальшу долю Дитячого садочка “Буратіно”(Незакінчений ремонт вікон, дверей, пантусу).

2) Власівська ЗОШ №8 – незакінченний капітальний ремонт(найголовніше стан Їдальні).

3) Безпритульні тварини – найнаболівша тема жителів селища.

Безумовно, дуже хочеться зрозуміти та допомогти кожному, кому довелося зіштовхнутися з цим питанням. Насправді це є проблема!!!

Наше чудове суспільство розділилося на два табори:

Один постійно змушенний відбиватися та захищати свою родину від нападів безпритульних собак…

Другий, також хочеться наголосити, змушенний виконувати не менш кропітливе завдання: Постійно знаходити кошти (як за правило з власних кишень), вислуховувати невдоволення від жителів (за свою діяльність) ,а саме головне – витрачати свій особистий час. Всім відомо, що в кожного є родина та основне місце працевлаштування. Не зважаючи на ці всі труднощі, ця небайдужа ініціативна група жителів селища завжди готова допомогати знедоленим тваринам. Нікому з нас невідомо щоб було, якби вони не робили свою гарну справу. Шановні односельці, треба нарешті припинити це непорозуміння. Спробувати зрозуміти кожен кожного. Налагодити діалог із органами самоврядування! Тільки тоді ми всі разом отрмаємо змогу побудувати чіткий та дієвий алгоритм дій для вирішення цієї проблеми! Немає ніякого сумніву ,що власівчани завжди зможуть прислухатись один до одного і вирішити цю ситуацію. Але в усякому разі зрозуміло, що без активної участі старостату,час вирішення цього питання збільшиться в рази. Керівники органів місцевого самоврядування повинні чітко усвідомити, що розжарювання такої проблеми призведе до вибуху негативних, неконтрольованих людських емоцій…..

З приводу закінчення капітального ремонту дороги по вулиці Молодіжна(а саме нанесення розмітки та встановлення знаків ПДР). Відштовхуючись від попередніх репортажів рубрики “Новини Які Стосуються Кожного”, можна побачити не таке швидке, як хотілося б усім, але логічне завершення цього найбільшого проекту в селищі за останні десятиліття.

Величезна подяка від жителів нашого селища всім, хто оперативно зреагував та доклав зусиль для вирішення неочікуваних проблем в процесі демонтажу старого покриття дороги!

Гадаю, що майже всі жителі селища брали участь у голосуванні за проект реконструкції зони відпочинку “Ласкаво просимо”. Але тривалий час власівчани не мали змоги спостерігати якісь дії в цьому для всіх душевно-знайомому місці. Декілька поколінь зростали на просторах дискотеки в “Стране зеленых помидоров”. Гадаю, що кожен дорослий свідомий власівчанин хоче та й може поділитися приємними спогадами свого безтурботного минулого. Головне питання завмерло у всіх на устах: “Що далі? Мабуть як завжди”… – подумала решта населення.

З цим питанням звернулися знов до старости селища Жарікової Любові Мавліївни. Любов Мавліївна, не приховуючи обурення, розповіла цікаву і в одночас сумну, але не безнадійну історію: Все мало статися в межах знайомої для всіх схеми – “як завжди”. Тільки не цього разу……

Завдяки наполегливості та небайдужості депутатів від Власівки в складі Світловодської ОТГ, нарешті вдалося зрушити проект з місця. Тепер головне питання: чи встигнуть наші обранці довести цю справу до кінця року. Інакше схема “як завжди” знову набере своєї попередньої сили.

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top