Нічна тривога

Сьогодні вночі селище вперше відчуло на собі “голос” нічної тривоги!

Близько 20.00 власівчани почали отримувати повідомлення про загрозу повітряної атаки з різних джерел (Viber, Telegram, и т.д.)

Через деякий час стало чути сирену з СКУ( світловодське кар’єроуправління). На жаль, багато хто ледве почув її, або ж не почув взагалі. Адже разташована вона досить далеко від селища. Основним джерелом надходження тривожної інформації продовжували бути дзвінки та повідомлення від родичів та друзів у соц.мережах. Важко сказати про те, скільки власівчан серйозно поставились до ситуації, як і про тих, які не звернули на це ніякої уваги…

Вже зранку зі слів людей стало відомо, що більшість укриттів були наповнені людьми. Загроза тривала близько 30-40 хв. Потім стали надходити повідомлення про відбій повітряної тривоги, і жителі селища розійшлись по домівках. У висновку хочеться сказати: люди готові слідувати всім правилам безпеки, максимально допомагати один одному, бути свідомими та відповідальними. Проте у васівчан виникають цілком справедливі запитання та нарікання:

1.Слабке звукове попередження (сирени)

2.Недостатня централізація подачі інформації про загрози

    Оцініть цю статтю

    Залишити коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Scroll to Top