Господар “Господаря”

Ввечері, прогулюючись центральною вулицею нашої Власівки, можна побачити суттєві зміни. Жителі селища, котрі з найрізноматніших причин декілька років були відсутні на батьківщині, діляться приємними враженнями. Безумовно можна погодитися, що новісінька дорога, зелені хвойні насадження, миловидні ілюміновані фонтани та осліплююче яскраве забарвлення сімейного кафе “Дольче Віта” надає селищу більш домашнього затишку та комфорту. Також не можуть лишитися без уваги гарні, зручні лавки, охайне та доглянуте подвір’я будівельного комплексу нашої місцевості.

Сучасний вид, яскрава червона та змістовна назва привертає увагу перехожих.

Команда ВІП вирішила ближче познайомитись з власником цієї сучасної будівлі під всім нам відомою назвою “Господар” – Івасюком Мирославом Ярославовичем. З першого кроку вражає сучасність інтер’єру, яскраве освітлення, компетентність та ввічливість працівників. Від маленької дрібнички до створення сучасного житла своєї мрії! Кожен куточок наповнений необхідними та корисними ідейними товарами нашого з вами повсякдення

Ознайомившись з наступним поверхом, зрозумівши всі можливості цього комплексу в цілому, можно зробити висновки, що підприємець в основу створення головного проєкту свого життя вклав весь свій час та життєвий досвід. Ще досить молодим чоловіком, маючи кохану дружину та двох доньок, розпочав свій не легкий, але досить цікавий та ризиковий шлях. Своєчасна підтримка дружини, наполеглива праця та відданість товаришів дали змогу втілити жадану мрію.

Роздивляючись заклад з середини, ми мали змогу наглядно фіксувати робочі моменти. Спостерігаючи за розмовою очільника та працівника, одразу виникло бажання поспілкуваитися з персоналом та почути думку тих людей, які щодня працюють та спілкуються зі своїм шефом. Бо як здавалося на перший погляд, все якось невимушено та просто. Не звично..

Кваліфіковані люб’язні менеджери радо погодилися на розмову з ВІП-кореспондентами. Неприхована повага, щире ставлення та велика кількість позитивних відгуків наштовхувало на той факт, що перша наша думка не була хибною. Хлопці та дівчата розповіли, що їхній керівник дуже справедлива та чесна людина. Кориспонденти ВІПу будучи в гостях у господаря торгівельної структури “Господар” не почули жодного негативного коментаря у бік власника (навіть поза кадром).

Але всі як один доповнювали свої розповіді майже одними і тими словами, що “Батька” (жартуючи так в колективі називають Мирослава Ярославовича) краще не злити! Приймаючи на роботу новачків, Івасюк М.Я. керується власними принципами з успішного досвіду – “Не бери чужого! Відповідай за слова і дії! Що посієш, те й пожнеш!”

Заздалегідь підготувавшись, дізнавшись від місцевих жителів про захоплення Мирослава Ярославовича, ми вирішили завітати до відділу риболовлі.

Задаючи жартуючи, провокативні питання менеджеру про наявність заборонених видів рибацького інвентарю, отримали чітку відповідь: “Власник магазину, керуючись принциповою позицією, ЗАБОРОНЯЄ продаж та розповсюдження такого нелегального знаряддя, яким би прибутковим воно не було!”

Звичайно, що до такого фінансово успішного підприємця як Мирослав Ярославович багато людей звертається за допомогою. І багатьом він йде на зустріч, проте всім і одразу допомогти неможливо, а бажання покращити життя односельців присутнє. Тому герой нашої статті вирішив спробувати розширити коло своєї дільності і стати громадським діячем…

Вже в наступній статті ВІП розкаже вам продовження цієї історії. Якщо було цікаво, обов’язково залиште свій відгук. Дякуємо!

Оцініть цю статтю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top